HBVL REPORTAGE - Blauw_wit_Pelt

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

HBVL REPORTAGE

Actuele informatie > Actuele nieuws
©Toon Heylen Derbyday! De supporters van KRC Genk zijn alvast al helemaal klaar voor de Limburgse derby van vanavond.We volgen vanavond supportersclub Blauw-Wit Pelt op hun tocht richting Stayen.
Met 32 zijn ze rond 18.15u aan hun clublokaal Café T ‘ Durrep in Overpelt vertrokken voor de busrit richting Sint-Truiden. Vol goede moed en voorzien van het nodige bier, zodat zelfs de grootste twijfelaars de wedstrijd van vanavond met vertrouwen tegemoet zien.
Daniel Trippaers verwacht een zuinige 0-1 zege voor Genk.
Seppe voorspelt ook een zege voor blauw-wit, maar hij vermoed dat we vanavond een heel open match krijgen, gekruid met heel wat doelpunten: 2-3. Ingvartsen zal eindelijk ontploffen en zeker een doelpunt meepikken aldus de caféhouder.
Enkel Ben Plessers laat een ander geluid horen: hij voorspelt een zeer moeilijke wedstrijd voor KRC Genk straks. Gezien de betere vorm van de thuisploeg vreest hij zelfs dat de kanaries de 3 punten wel eens thuis gaan kunnen houden vanavond. Al verwacht ook hij iets van topaankoop Ingvartsen en de vocale steun van 1300 fanatieke Genk-supporters zal de bezoekende ploeg ook zeker een extra boost geven.
 
Supportersclub Blauw-wit Pelt - Café 't Durrep - Dorpsstraat 108 - 3900 Overpelt
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu